?Hotel Royal Arena Beach & Spa 5* ALL INCLUSIVE?

◾️Termini: 29/12/2020- 04/01/2021

◾️Çmimi 265€

▫️Dita e parë (29/12/2020)- KUMANOVË – BODRUM: Mbledhja e grupës para agjensionit Debi Turs. Nisja për në Bodrum 12:00h. Udhëtohet përmes kalimit kufitar Deve Bair dhe Bugari. Udhëtimi gjatë natës me pauza.

◾️Dita e dytë (30/12/2020) – BODRUM : Arritja në Bodrum. Akomodimi në Hotel. Pasditja e lirë për pushim dhe shëtitje individuale.

◾️Dita e tretë (31/12/2020) – Mëngjesi. Kohë e lirë për shëtitje individuale dhe përgaditje për pritjen e Vitit 2021 me organizim dhe darkë solemne.

◾️Dita e katërt (01/01/2021) – Mëngjesi. Kohë e lirë për pushim apo shëtitje dhe aktivitete individuale.

◾️Dita e pestë (02/01/2021) – Mëngjesi. Vizita e Kalasë së Bodrumit. Kalaja e Bodrumit, që njihet me emrin e dytë si Kalaja e Shën Pjetrit, ose Petronium. Kjo fortesë, e cila në vitin 2016 hyri në listën e përkohshme të Trashëgimisë Botërore u ndërtua nga Kalorësit e Shën Gjonit, të cilët erdhën në shekullin e 16-të nga ishulli i Rodosit.Kalaja ka pesë kulla. Kalorës nga vende të ndryshme jetonin në secilën prej tyre – kulla britanike, franceze, italiane, gjermane dhe spanjolle. Kjo ndërtesë historike sfidon vitet deri më sot, siç dëshmohet nga ruajtja e saj e mirë.Kalaja shërbeu gjithashtu si burg në dekadat para Luftës së Parë Botërore, dhe para kësaj ishte një bazë ushtarake.E vendosur në një gadishull shkëmbor midis dy porteve, kalaja shërben si shtëpia e Muzeut të Arkeologjisë nënujore për më shumë se gjysmë shekulli, një nga muzetë më të rëndësishëm të këtij lloji në botë.

◾️Dita e gjashtë (03/01/2021) – BODRUM – IZMIR – KUMANOVË: Mëngjesi. Pas mëngjesit udhëtohet për në Izmir dhe vizitohet qendra tregtare. Pas vizitës udhëtimi vazhdon për në Maqedoni dhe Preshevë. Udhëtimi bëhet përmes Bugarisë me pauza gjatë natës.

◾️Dita e shtatë (04/01/2021) – KUMANOVË: Arritja në Kumanovë në orët e mëngjesit.

◾️Në çmim përfshihet:

◾️4 netë në Hotel Royal Arena beach & spa 5* AI

◾️Udhëtimi me autobus

◾️Vizita e Kalasë së Bodrumit

◾️Vizita e qendrës tregtare në Izmir

◾️Për rezervime na kontaktoni:

?072/311-810 (Kumanovë)

?070/510-657 (Kumanovë)

?0381692771700 (Preshevë)

Join us #DEBITEAM