DebitursDebiturs
Forgot password?

Релации според државата: БОСНА

Сите аутобуси поаѓаат од Куманово

Дестинации од STEP TOURS

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
MAGLLAJ **3**** 20:30 3,720ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
TUZLA **3**** 20:30 3,720ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
ZENICE **3**** 20:30 3,720ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
SARAJEVO **3**** 20:30 3,720ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Денови на поаѓање се сметаат со броеви:
1 - понеделник
2 - вторник
3 - среда
4 - четврток
5 - петок
6 - сабота
7 - недела и
* - нема релација