DebitursDebiturs
Forgot password?

Релации според државата: МАКЕДОНИЈА

Сите аутобуси поаѓаат од Куманово

Дестинации од AIRPTISHTINA

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
CIRIH-AVION ******* 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од ALEKSANDAR

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
SPLIT 17:00 3,100ден 4,340ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од BALKAN TURIST

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
PARALIJA ******7 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
OLIMPIC BEACH ******7 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
LEPTOKARIJA ******7 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
NEI PORI ******7 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
NEA POLITEA *****6* 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
KALITEA *****6* 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
POLIHRONO *****6* 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
HANIOTI *****6* 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
PEFKOHORI ******6* 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден

Дестинации од DEBI TURS

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
HOTEL DRIM STRUGA ******* 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
POPOVA SHAPKA *****67 06:30 300ден 400ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од EXPRES TURIZM

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
ISTANBUL 1234567 19:00 1,860ден 3,100ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од HAK BUS-CETURIST

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
PETROVAC 1234567 21:00 2,170ден 2,790ден 0ден - 0ден 1,550ден - 2,170ден
PONTE DI FERO **3**6* 11:00 6,200ден 11,780ден 0ден - 0ден 3,100ден - 5,580ден
FOLINJO **3**6* 11:00 6,200ден 11,780ден 0ден - 0ден 3,100ден - 5,580ден

Дестинации од Hotel IZGREV STRUGA

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
Struga 1234567 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
******* 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од HOTEL STRUSHKI GALEB

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
STRUGA 1234567 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од LASTA - Beograd

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
VARBERG ****5*7 08:00 7,440ден 10,540ден 4,030ден - 6,820ден 4,340ден - 7,130ден
PRAGA **3**** 17:00 3,100ден 5,456ден 620ден - 1,091ден 1,550ден - 2,728ден
BRNO **3**** 17:00 2,852ден 5,022ден 570ден - 1,004ден 1,426ден - 2,511ден
BRNO ******7 08:00 2,852ден 5,022ден 570ден - 1,004ден 1,426ден - 2,511ден

Дестинации од RULE TURS

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
BIJELO POLJE ******* 20:00 1,180ден 0ден 0ден - 0ден 826ден - 0ден

Дестинации од VARDAR EKSPRES

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
DIKILI 09:00 0ден 4,960ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
KUSADASI 09:00 0ден 4,960ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
BODRUM 09:00 0ден 5,580ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
MARMARIS 09:00 0ден 6,200ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
ULCINJ 1234567 23:00 1,550ден 2,480ден 0ден - 0ден 775ден - 1,240ден
BAR 1234567 23:00 1,550ден 2,480ден 0ден - 0ден 775ден - 1,240ден

Дестинации од WIZ AIR

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
LONDON ******* 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Денови на поаѓање се сметаат со броеви:
1 - понеделник
2 - вторник
3 - среда
4 - четврток
5 - петок
6 - сабота
7 - недела и
* - нема релација