▪️Nisja bëhet me datë 29/10/2020 ora 17:00h

▪️Çmimi 75€ për person dhe 65€ për student dhe nxënës

▪️Në ofertë përfshihen :

▫️Dy netë në Grand S Hotel 4* përfshirë edhe vaktin e mëngjesit

▪️Si dhe vizitat e këtyre vendeve:

▫️Mega Outlet 212

▫️Taksim

▫️Xhamia Sulltan Ahmet dhe Aya Sofia

▫️Kapali Carsi

▫️Dolma Bahçe

▫️Ortaköy

▫️Venezia Mega Outlet

▫️Xhamia Camlica

▫️Qendra tregtare Forum Istambull

▪️Në ofertë nuk përfshihet:

▫️Shëtitja në Bosfor

   Aqua Florya

▪️Për rezervime na kontaktoni :

?072311810 (Kumanovë)

?070510657(Kumanovë)

?0381692771700 (Preshevë)