⚜️ Ofertë Speciale për Stamboll ⚜️

Ofertë Speciale për Stamboll 3 ditë / 2 netë Nisja bëhet çdo të enjte në ora 17:00h Çmimi = 79€ Shëtitje në Stamboll 1. Dita e parë : Akomodimi në hotel * Vizitat : Kapali çarshi Xhamija Sultan Ahmet & Aya Sofia 1. Dita e dytë : * Vizitat : Taksim Dolma Bahçe Ortakoy Qendra […]

Специална понуда за Истамбул

Поаѓање од Куманово на 12/11/2020 во 17:00ч Цена 75 € за лице, 65 € за ученици и студенти Во понуда се вклучени: Две ноќевања во Гранд С Хотел со вклучен појадок Како и посета на: Акуа Флора Мега Оутлет 212 Таксим Џамиите Султан Ахмет и Аја Софиа Капали Чарши Долма Бахче Ортакои Венециа Мега Оутлет […]

⚜️ Ofertë Speciale për Stamboll ⚜️

Nisja bëhet me datë 12/11/2020 ora 17:00h Çmimi 75€ për person dhe 65€ për student dhe nxënës Në ofertë përfshihen : Dy netë në Grand S Hotel 4* përfshirë edhe vaktin e mëngjesit Si dhe vizitat e këtyre vendeve: Aqua Florya Mega Outlet 212 Taksim Xhamia Sulltan Ahmet dhe Aja Sofia Kapali Carsi Dolma Bahçe […]

⚜️Нова Година во Бодрум⚜️

Hotel Royal Arena Beach & Spa 5* ALL INCLUSIVE Термин: 29.12.-04.01.2021 Цена : 265 € 1 ДЕН (29.12.2020-вторник) Куманово – Бодрум :Состанок на групата пред агенцијата Деби Турс. Поаѓање за Бодрум во 12:00ч. Се патува преку граничниот премин Деве Баир и Бугарија. Ноќно возење со попатни паузи. 2 ДЕН (30.12.2020-среда):БОДРУМ: Пристигнување во Бодрум. Сместување во […]

⚜️Viti Ri në Bodrum⚜️

Hotel Royal Arena Beach & Spa 5* ALL INCLUSIVE ◾️Termini: 29/12/2020- 04/01/2021 ◾️Çmimi 265€ ▫️Dita e parë (29/12/2020)- KUMANOVË – BODRUM: Mbledhja e grupës para agjensionit Debi Turs. Nisja për në Bodrum 12:00h. Udhëtohet përmes kalimit kufitar Deve Bair dhe Bugari. Udhëtimi gjatë natës me pauza. ◾️Dita e dytë (30/12/2020) – BODRUM : Arritja në Bodrum. […]

⚜️Специална понуда за Истамбул⚜️

Поаѓање од Куманово на 29/10/2020 во 17:00ч Цена 75 € за лице и 65€ за ученици и студенти Во понуда се вклучени Две ноќевања во Гранд С Хотел 4* со вклучен појадок Како и посета на: Мега Оутлет 212 Таксим Џамиите Султан Ахмет и Аја Софиа Капали Чарши Долма Бахче Ортакои Венециа Мега Оутлет Џамија […]

⚜️ Ofertë Speciale për Stamboll ⚜️

Nisja bëhet me datë 29/10/2020 ora 17:00h Çmimi 75€ për person dhe 65€ për student dhe nxënës Në ofertë përfshihen : Dy netë në Grand S Hotel 4* përfshirë edhe vaktin e mëngjesit Si dhe vizitat e këtyre vendeve: Mega Outlet 212 Taksim Xhamia Sulltan Ahmet dhe Aya Sofia Kapali Carsi Dolma Bahçe Ortaköy Venezia […]

⚜️Специална понуда за Истамбул⚜️

Поаѓање од Куманово на 22/10/2020 во 17:00ч Цена 75€ по лице и 65€ за студенти и ученици Во понуда се вклучени Две ноќевања во Гранд С Хотел 4*со вклучен појадок Како и посета на: Акуа Флора Мега Оутлет 212 Таксим Џамиите Султан Ахмет и Аја Софиа Капали Чарши Долма Бахче Ортакои Венециа Мега Оутлет Џамија […]