⚜️Нова Година во Бодрум⚜️

Hotel Royal Arena Beach & Spa 5* ALL INCLUSIVE Термин: 29.12.-04.01.2021 Цена : 265 € 1 ДЕН (29.12.2020-вторник) Куманово – Бодрум :Состанок на групата пред агенцијата Деби Турс. Поаѓање за Бодрум во 12:00ч. Се патува преку граничниот премин Деве Баир и Бугарија. Ноќно возење со попатни паузи. 2 ДЕН (30.12.2020-среда):БОДРУМ: Пристигнување во Бодрум. Сместување во […]

⚜️Viti Ri në Bodrum⚜️

Hotel Royal Arena Beach & Spa 5* ALL INCLUSIVE ◾️Termini: 29/12/2020- 04/01/2021 ◾️Çmimi 265€ ▫️Dita e parë (29/12/2020)- KUMANOVË – BODRUM: Mbledhja e grupës para agjensionit Debi Turs. Nisja për në Bodrum 12:00h. Udhëtohet përmes kalimit kufitar Deve Bair dhe Bugari. Udhëtimi gjatë natës me pauza. ◾️Dita e dytë (30/12/2020) – BODRUM : Arritja në Bodrum. […]