DebitursDebiturs
Forgot password?

KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE 5*

Достапност на аражманот

Термини Цена по лице
05.07.20204,700ден
Хотел
5 ѕвезди
Турција
Кушадаси
00389 72 311 810
14:00
12:00
1 вечери

KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE 5*

 

Me një plazh privat në Kuşadası, ky vend turistik krenohet me 2 pishina në natyrë me rrëshqitje uji dhe një banjë turke. Objektet përfshijnë një palestër, sauna dhe një fushë tenisi.

Dhomat me ajër të kondicionuar në Kustur Club Holiday Village kanë një dekor modern dhe janë të pajisur me TV satelitor dhe minibars. Free Wi-Fi është në dispozicion në vendet publike.

Pishinat e Kustur janë të rrethuara nga lounger dielli dhe tapiceri me hije. Mysafirët mund të zgjedhin një masazh në qendrën e Wellness ose të bëjnë një udhëtim ditor në qytetin e lashtë të Efesit, 25 minuta me makinë larg. Për të ftuarit më të rinj, një miniclub është në dispozicion nga 10:00 deri në 12:00 dhe nga 14:30 deri në 17:30.

3 restorantet e hotelit kanë një kuzhinë të larmishme, duke filluar nga specialitetet italiane dhe turke deri në Lindjen e Largët. Kustur Club gjithashtu ofron një tendë pancake, ndërsa kokteje dhe birrë janë në dispozicion në 5 baret e saj.

Holiday Village Kustur është 4,5 km larg nga qendra e Kuşadası.

 

KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE / 5* / KUSADASI << INDEX
ALL INCLUSIVE / EUR 17.04.2020
17.05.2020
18.05.2020
31.05.2020
01.06.2020
21.06.2020
22.06.2020
05.07.2020
06.07.2020
23.08.2020
24.08.2020
13.09.2020
14.09.2020
30.09.2020
01.10.2020
14.10.2020
15.10.2020
24.10.2020
PROMO ROOM
P.P IN DOUBLE ROOM 35 46 62 75 91 78 62 46 35
DOUBLE ROOM 70 92 124 150 182 156 124 92 70
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 94.5 124.5 167.5 202.5 246 210.6 167.4 124.2 94.5
SINGLE ROOM 52.5 69 93 112.5 136.5 117 93 69 52.5
1+1 CHD (0-11,99) 52.5 69 93 112.5 136.5 117 93 69 52.5
1+2 CHD (0-11,99) (0-1,99) 70 92 124 150 182 156 124 92 70
1+2 CHD (0-11,99) (2-11,99) 70 92 124 150 182 156 124 92 70
2+1 CHD (0-11,99) 70 92 124 150 182 156 124 92 70
STANDART ROOM
P.P IN DOUBLE ROOM 36 48 64 77 94 80 64 48 36
DOUBLE ROOM 72 96 128 154 188 160 128 96 72
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 97.5 130 173 208 254 216 173 130 97.5
SINGLE ROOM 54 72 96 115.5 141 120 96 72 54
1+1 CHD (0-11,99) 54 72 96 115.5 141 120 96 72 54
1+2 CHD (0-11,99) (0-1,99) 72 96 128 154 188 160 128 96 72
1+2 CHD (0-11,99) (2-11,99) 72 96 128 154 188 160 128 96 72
2+1 CHD (0-11,99) 72 96 128 154 188 160 128 96 72
2+2 CHD (0-11,99) (0-1,99) 72 96 128 154 188 160 128 96 72
GARDEN ROOM
P.P IN DOUBLE ROOM 38 50 66 80 98 83 66 50 38
DOUBLE ROOM 76 100 132 160 196 166 132 100 76
SINGLE ROOM 57 75 99 120 147 124.5 99 75 57
1+1 CHD (0-11,99) 57 75 99 120 147 124.5 99 75 57
1+2 CHD (0-11,99) (0-1,99) 76 100 132 160 196 166 132 100 76
1+2 CHD (0-11,99) (2-11,99) 76 100 132 160 196 166 132 100 76
2+1 CHD (0-11,99) 76 100 132 160 196 166 132 100 76
SUPERIOR ROOM
P.P IN DOUBLE ROOM 40 52 68 83 102 87 68 52 40
DOUBLE ROOM 80 104 136 166 204 174 136 104 80
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 108 140.4 183.6 224.1 275.5 235 183.6 140.4 108
SINGLE ROOM 60 78 102 124.5 153 130.5 102 78 60
1+1 CHD (0-11,99) 60 78 102 124.5 153 130.5 102 78 60
1+2 CHD (0-11,99) (0-1,99) 80 104 136 166 204 174 136 104 80
1+2 CHD (0-11,99) (2-11,99) 80 104 136 166 204 174 136 104 80
2+1 CHD (0-11,99) 80 104 136 166 204 174 136 104 80
2+2 CHD (0-11,99) (0-1,99) 80 104 136 166 204 174 136 104 80
FAMILY ROOM
1 ADULT 118 158 210 254 311 265 213 160 118
2 ADULT 118 158 210 254 311 265 213 160 118
3 ADULT 118 158 210 254 311 265 213 160 118
1+1 CHD (0-11,99) 118 158 210 254 311 265 213 160 118
1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 118 158 210 254 311 265 213 160 118
1+3 CHD (0-11,99) (0-11,99) (0-11,99) 118 158 210 254 311 265 213 160 118
2+1 CHD (0-11,99) 118 158 210 254 311 265 213 160 118
2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 118 158 210 254 311 265 213 160 118
3+1 CHD (0-11,99) 118 158 210 254 311 265 213 160 118
RELEASE DAYS 1 3 5 7 10 7 5 3 1
MIN STAY 5 5 5 5 5 5 5 5 5
EARLY BOOKINGS;
Booking/Sale period Accommodation period EBD Payment/Sale period Pym Date PYM % Pym Date2 PYM2 % Room Type
8/1/2019 12/31/2019 4/17/2020 10/24/2020 25% 8/1/2019 12/31/2019 1/10/2020 60% ALL
1/1/2020 1/31/2020 4/17/2020 10/24/2020 21% 1/1/2020 1/31/2020 2/10/2020 60% ALL
2/1/2020 2/29/2020 4/17/2020 10/24/2020 17% 2/1/2020 2/29/2020 3/10/2020 60% ALL
3/1/2020 3/31/2020 4/17/2020 10/24/2020 13% 3/1/2020 3/31/2020 4/10/2020 50% ALL
4/1/2020 4/30/2020 4/17/2020 10/24/2020 11% 4/1/2020 4/30/2020 5/10/2020 50% ALL
5/1/2020 5/31/2020 4/17/2020 10/24/2020 10% 5/1/2020 5/31/2020 6/10/2020 50% ALL

Политика на KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE 5*

14:00
12:00

Услугите на KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE 5*

  • WI FI
  • БАЗЕН
  • КЛИМАТИЗАЦИЈА
  • ТЕЛЕВИЗИЈА
  • ФИТНЕС ОБЈЕКТ

Преглед на оценки (0 оценки)

KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE 5* Кушадаси, Турција

Целокупна оцена на овој аранжман

Вашето име

Е-маил адреса

Наслов на вашата оцена

Вашата оцена

Каков вид на патување е ова?

  • Бизнис
  • Двојки
  • Семејство
  • Пријатели
  • Соло