DebitursDebiturs
Forgot password?

ARIA CLAROS BEACH&SPA RESORT5*

Достапност на аражманот

Термини Цена по лице
01.07.202093ден
Хотел
5 ѕвезди
Турција
Кушадаси
00389 72 311 810
14:00
12:00
1 вечери

ARIA CLAROS BEACH&SPA RESORT 5*

I vendosur në një kodër me pamje nga Gjiri i Claros, ky vendpushim plazhi ofron strehim gjithëpërfshirës në disa lloje të dhomave. Ajo ka disa dyqane ushqimore, plazh privat dhe aquapark.

Dhomat janë të vendosura ose në ndërtesën kryesore ose në zonën e klubit. WiFi falas është në dispozicion.

Zona e spa ka një pishinë të brendshme 3600 m², një dhomë me diell dhe një palestër gjithashtu. Paraqitur gjithashtu janë një fushë tenisi, rrugicë bowlingu dhe aktivitete të ndryshme sportive ujore.

Opsionet e ushqimit në Aria Claros Beach & Spa Resort përfshijnë restorant shuplakë me tarracë panoramike dhe restorante tematike.

Aria Claros Beach & Spa Resort ndodhet 10 km nga rrënojat e Claros, një trashëgimi e civilizimit Jonik dhe vetëm 33 km larg Efesit. Free Parking në vend është në dispozicion.

 

ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT / 5* / OZDERE << INDEX
24 HOURS ALL INCLUSIVE / EUR 01.04.2020
30.04.2020
01.05.2020
18.05.2020
19.05.2020
31.05.2020
01.06.2020
13.06.2020
14.06.2020
30.06.2020
01.07.2020
25.08.2020
26.08.2020
15.09.2020
16.09.2020
30.09.2020
01.10.2020
08.10.2020
09.10.2020
31.10.2020
CLUB DOUBLE LAND VIEW ROOM
P.P.IN DOUBLE ROOM 35 42 47 60 77 93 77 60 47 42
DOUBLE ROOM 69 82 95 120 155 185 155 120 95 82
SINGLE ROOM 53 62 70 90 116 140 116 90 70 62
1+1 CHD (0-12,99) 52 62 70 90 116 140 116 90 70 62
1+2 CHD (0-12,99) (0-2,99) 52 62 70 90 116 140 116 90 70 62
1+2 CHD (0-12,99) (3-12,99) 69 82 93 120 155 185 155 120 93 82
2+1 CHD (0-12,99) 69 82 93 120 155 185 155 120 93 82
2+2 CHD (0-12,99) (0-2,99) 69 82 93 120 155 185 155 120 93 82
2+2 CHD (0-12,99) (3-12,99) 86 102 116 150 193 232 193 150 116 102
DELUXE LAND VIEW ROOM
P.P.IN DOUBLE ROOM 41 49 55 93 93 112 93 72 55 49
DOUBLE ROOM 82 97 110 143 185 223 185 143 110 97
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 110 149 149 194 250 300 250 194 150 131
SINGLE ROOM 82 97 110 143 185 222 185 143 110 97
1+1 CHD (0-12,99) 82 97 110 143 185 222 185 143 110 97
1+2 CHD (0-12,99) (0-2,99) 82 97 110 143 185 222 185 143 110 97
1+2 CHD (0-12,99) (3-12,99) 82 97 110 143 185 222 185 143 110 97
2+1 CHD (0-12,99) 82 97 110 143 185 222 185 143 110 97
2+2 CHD (0-12,99) (0-2,99) 82 97 110 143 185 222 185 143 110 97
2+2 CHD (0-12,99) (3-12,99) 102 121 135 179 231 278 232 179 138 121
3+1 CHD (0-12,99) 110 131 149 194 250 300 250 194 149 131
DELUXE SEA VIEW ROOM
P.P.IN DOUBLE ROOM 44 52 59 75 98 117 98 75 59 52
DOUBLE ROOM 88 104 117 150 196 234 196 150 117 104
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 119 140 158 202 265 315 265 202 158 140
SINGLE ROOM 88 104 117 150 196 234 196 150 117 104
1+1 CHD (0-12,99) 88 104 117 150 196 234 196 150 117 104
1+2 CHD (0-12,99) (0-2,99) 88 104 117 150 196 234 196 150 117 104
1+2 CHD (0-12,99) (3-12,99) 88 104 117 150 196 234 196 150 117 104
2+1 CHD (0-12,99) 88 104 117 150 196 234 196 150 117 104
2+2 CHD (0-12,99) (0-2,99) 88 104 117 150 196 234 196 150 117 104
2+2 CHD (0-12,99) (3-12,99) 110 130 146 187 245 292 245 187 146 130
3+1 CHD (0-12,99) 119 140 158 202 265 315 265 202 158 140
CLUB FAMILY LAND VIEW ROOM
1 ADULT 95 115 130 168 216 260 216 168 130 115
2 ADULT 95 115 130 168 216 260 216 168 130 115
3 ADULT 102 123 140 180 232 280 232 180 140 123
4 ADULT 128 155 176 226 292 351 292 226 176 155
1+1 CHD (0-14,99) 95 115 130 168 238 286 238 185 143 127
1+2 CHD (0-14,99) (0-14,99) 95 115 130 168 238 286 238 185 143 127
1+3 CHD (0-14,99) (0-14,99) (0-14,99) 95 115 130 168 238 286 238 185 143 127
2+1 CHD (0-14,99) 95 115 130 168 238 286 238 185 143 127
2+2 CHD (0-14,99) (0-14,99) 95 115 130 168 238 286 238 185 143 127
2+3 CHD (0-14,99) (0-14,99) (0-14,99) 113 136 155 198 232 280 232 180 140 123
3+1 CHD (0-14,99) 113 136 155 198 232 280 232 180 140 123
3+2 CHD (0-14,99) (0-14,99) 113 136 155 198 232 280 232 180 140 123
4+1 CHD (0-14,99) 128 155 176 225 292 351 292 226 176 155
CLUB FAMILY HALF SEA VIEW
1 ADULT 102 121 137 174 223 267 223 174 137 121
2 ADULT 102 121 137 174 223 267 223 174 137 121
3 ADULT 109 130 147 187 240 287 240 187 147 130
4 ADULT 137 164 185 235 300 360 300 235 185 164
1+1 CHD (0-14,99) 102 121 137 174 223 267 223 174 137 121
1+2 CHD (0-14,99) (0-14,99) 102 121 137 174 223 267 223 174 137 121
1+3 CHD (0-14,99) (0-14,99) (0-14,99) 102 121 137 174 223 267 223 174 137 121
2+1 CHD (0-14,99) 102 121 137 174 223 267 223 174 137 121
2+2 CHD (0-14,99) (0-14,99) 102 121 137 174 223 267 223 174 137 121
2+3 CHD (0-14,99) (0-14,99) (0-14,99) 109 130 147 187 240 287 240 187 147 130
3+1 CHD (0-14,99) 109 130 147 187 240 287 240 187 147 130
3+2 CHD (0-14,99) (0-14,99) 109 130 147 187 240 287 240 187 147 130
4+1 CHD (0-14,99) 137 164 185 235 300 360 300 235 185 164
CLUB SUITE SEA VIEW ROOM
1 ADULT 103 123 139 179 232 278 232 179 139 123
2 ADULT 103 123 139 179 232 278 232 179 139 123
CLUB FAMILY SEA VIEW
1 ADULT 108 116 130 164 208 248 208 164 130 116
2 ADULT 108 116 130 164 208 248 208 164 130 116
3 ADULT 105.35 124.7 139.75 176.3 223.6 266.6 223.6 176.3 139.75 124.7
4 ADULT 132.30 156.60 175.50 221.40 280.80 334.80 280.80 221.40 175.50 156.60
1+1 CHD (0-14,99) 108 128 143 181 229 273 229 181 143 128
1+2 CHD (0-14,99) (0-14,99) 108 128 143 181 229 273 229 181 143 128
1+3 CHD (0-14,99) (0-14,99) (0-14,99) 108 128 143 181 229 273 229 181 143 128
2+1 CHD (0-14,99) 108 128 143 181 229 273 229 181 143 128
2+2 CHD (0-14,99) (0-14,99) 108 128 143 181 229 273 229 181 143 128
2+3 CHD (0-14,99) (0-14,99) (0-14,99) 116 138 154 194 246 294 246 194 154 138
3+1 CHD (0-14,99) 116 138 154 194 246 294 246 194 154 138
3+2 CHD (0-14,99) (0-14,99) 116 138 154 194 246 294 246 194 154 138
4+1 CHD (0-14,99) 146 173 194 244 309 369 309 244 194 173
RELEASE DAYS 3 5 5 7 7 10 7 7 5 5
EARLY BOOKINGS;
Booking/Sale period Accommodation period EBD Payment/Sale period Pym Date PYM % Pym Date2 PYM2 % Room Type Type
8/1/2019 12/31/2019 4/1/2020 10/31/2020 25% 8/1/2019 12/31/2019 1/10/2020 100% ALL Arrival
1/1/2020 2/29/2020 4/1/2020 10/31/2020 20% 1/1/2020 2/29/2020 3/10/2020 100% ALL Arrival
3/1/2020 4/30/2020 4/1/2020 10/31/2020 15% 3/1/2020 4/30/2020 5/10/2020 100% ALL Arrival

 

Политика на ARIA CLAROS BEACH&SPA RESORT5*

14:00
12:00

Услугите на ARIA CLAROS BEACH&SPA RESORT5*

  • WI FI
  • БАЗЕН
  • БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ
  • КЛИМАТИЗАЦИЈА

Преглед на оценки (0 оценки)

ARIA CLAROS BEACH&SPA RESORT5* Кушадаси, Турција

Целокупна оцена на овој аранжман

Вашето име

Е-маил адреса

Наслов на вашата оцена

Вашата оцена

Каков вид на патување е ова?

  • Бизнис
  • Двојки
  • Семејство
  • Пријатели
  • Соло