▪️Поаѓање од Куманово на 12/11/2020 во 17:00ч

◾️Цена 75 € за лице, 65 € за ученици и студенти

◾️Во понуда се вклучени:

▫️Две ноќевања во Гранд С Хотел со вклучен појадок

◾️Како и посета на:

▫️Акуа Флора

▫️Мега Оутлет 212

▫️Таксим

▫️ Џамиите Султан Ахмет и Аја Софиа

▫️Капали Чарши

▫️Долма Бахче

▫️Ортакои

▫️Венециа Мега Оутлет

▫️Џамија Чамлиџа

▫️ Трговски центар Форум Истамбул

▪️Во понуда не е вклучено

▫️Посета на Босфор

◾️За резервации контактирајте не на:

?072/311-810 (Куманово)

?070/510-657 (Куманово)

?0381692771700 (Прешево)

Join us #debiteam